ISO2020-10-13T17:03:37+02:00
ISO 9001 Ποιότητα ISO 14001 Περιβάλλον ISO 45001 Εργασιακή Υγεία / Ασφάλεια ISO 22000 Ασφάλεια Τροφίμων - HACCP ISO 27001 Ασφάλεια Πληροφοριών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  I.S.O.

Εφαρμογές Ευρωπαϊκών Κανονισμών και Οδηγιών

ISO, International Organization for Standardization. Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης είναι μια διεθνής οργάνωση δημιουργίας και έκδοσης προτύπων ποιότητας που αποτελείται από αντιπροσώπους των εθνικών οργανισμών τυποποίησης. Ο οργανισμός ιδρύθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1947 και παράγει τα παγκόσμια βιομηχανικά και εμπορικά πρότυπα, τα επονομαζόμενα πρότυπα ISO.

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για την υποστήριξη επαγγελματιών και επιχειρήσεων.


Διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και την διεθνή Αγορά με εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, σύμβουλοι επιχειρήσεων, μηχανικοί, εμπορικές εταιρείες.

Προϊόντα

Με ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των απαιτήσεων διεθνών προτύπων λογισμικού ικανοποιώντας τις ανάγκες σας με ελάχιστο κόστος και χρόνο για την διαχείριση συστημάτων.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε εξατομικευμένα και κατάλληλα σχεδιασμένα πακέτα υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση συμβούλων και επιχειρήσεων κατά την εφαρμογή συστημάτων διεθνών προτύπων.

Do It Yourself

Με το λογισμικό Fast Track e-iQMS μπορείτε να αναπτύξετε ή να αναβαθμίσετε μόνοι σας το σύστημα ποιότητας, εύκολα, σε ελάχιστο χρόνο και σε προσιτή τιμή.

Τεχνικός Ασφαλείας

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.17/96 όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν έστω και ένα εργαζόμενο πρέπει να έχουν Τεχνικό Aσφαλείας. Στην SBBC ΟΜΙΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε παρέχουμε ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας.

Ασφαλιστικές Καλύψεις

Ασφαλιστικές καλύψεις που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα της επιχείρισης σας από κάθε κίνδυνο! Ασφαλίζοντας το 100% των κινδύνων διασφαλίζετε τις πωλήσεις σας, την κερδοφορία σας και το Brand name των προϊόντων σας, των υπηρεσιών σας και τους κόπους όλης σας της ζωής!

Σύστημα καταγραφής και ειδοποίησης θερμοκρασιών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων

Ειδικά για τις επιχειρήσεις οι οποίες διατηρούν ψυγεία και ψυκτικούς θαλάμους παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης καταγραφής των θερμοκρασιών και η ειδοποίηση του εκάστοτε ιδιοκτήτη στο κινητό τηλέφωνο.

περισσοτερα

Επιδίωξη μας ήταν και θα είναι η κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας, επιτεύγματα, διακρίσεις και επαγγελματισμός  διασφαλίζουν τη δική σας επιτυχία.

100% κάλυψη των αναγκών σας με φυσική ή εξ αποστάσεως υποστήριξη για την ανανέωση ή την ανάπτυξη κάθε Συστήματος Ποιότητας μέχρι την Πιστοποίηση αυτού και την συντήρησή του. Με ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό ικανοποιούμε άμεσα και αξιόπιστα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των προτύπων κάθε πελάτη. Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν επιπλέον υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης, συντήρησης και διαρκούς παρακολούθησης για την συνεχή εξέλιξη των αναπτυσσόμενων συστημάτων. Ένα εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ικανοποιεί τις ανάγκες σας ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής.

90

Σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών (90% ταχύτερα)

95

ISO, IEC, IEEE, FDA, BS, DIN (τουλάχιστον 95% φθηνότερα)

99

e-Quality, e-Environment, e-Security, e-Labor, e-Food e-GDPR (απόκριση του 99% των κλήσεων σε δύο ώρες)

100

Ικανοποίηση απαιτήσεων Ευρωπαϊκών Οδηγιών & Ευρωπαϊκών Κανονισμών κάθε Οργανισμού Πιστοποίησης

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι, έμπειροι και με ιδιαίτερες ικανότητες που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Οι πωλητές μας είναι γνώστες της αγοράς και των αναγκών της. Σας ακούν προσεχτικά και καλύπτουν τις ανάγκες σας σε μικρό χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι εκπαιδευτές μας συγκροτούν εκπαιδευτικά προγράμματα για την χρήση Κανονισμών και Προτύπων και σας εκπαιδεύουν στη χρήση λογισμικού εφαρμογών με ενδεδειγμένες μεθόδους και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα μέσω διαδικτύου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Οι Τεχνικοί μας αναλύουν τις απαιτήσεις, μελετούν την εφαρμογή και τον σχεδιασμό των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, ενημερώνουν για την κανονιστική νομοθεσία και τις προϋποθέσεις της εφαρμογής της.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Οι προγραμματιστές μας και οι μηχανικοί λογισμικού αξιοποιούν όλα τα τεχνολογικά μέσα για την παροχή προϊόντων τεχνολογίας αιχμής. Μέσα στα πλαίσια της 4ης βιομηχανικής επανάστασης διαμορφώνουν τεχνολογικά επιτεύγματα για την παροχή εξελιγμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο συντονιστής-γραμματέας επικοινωνίας εκπροσωπεί την ομάδα μας σε όλα τα στάδια των εργασιών τους, μεριμνά για τις διεθνείς σχέσεις με Οργανισμούς, Φορείς και πελάτες του εσωτερικού και εξωτερικού, διοργανώνει συνέδρια, φροντίζει για την σύνταξη προσφορών, για την επικοινωνία με τους πελάτες και απαντά σε κάθε σας ερώτηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING

Οι Σύμβουλοί μας παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσιώς στους Συμβούλους για την μελέτη εφαρμογής διεθνών Κανονισμών και διεθνών προτύπων ISO, IEC, FDA, IEEE, BS, DIN κλπ.
Διαθέτουν εμπειρία και γνώση για να προσφέρουν καινοτομία και τεχνολογία στις υπηρεσίες σας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ…

”Τα γραφεία της εταιρείας μας είναι στη Θεσσαλονίκη, η κεντρική μας αποθήκη στο Άμστερνταμ, όλοι οι αντιπρόσωποι μας είναι στην Ευρώπη και το εργοστάσιο παραγωγής είναι στην Κίνα.Είμαστε όλοι μαζί και δουλεύουμε μαζί, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 λειτούργησε τόσο άψογα που βελτίωσε τις λειτουργίας μας και βοήθησε στην αύξηση της κερδοφορίας μας.”

Γεν. Δ/ντής, Π.Β., Εμφυτ. Ιατρ/κά

”Ολοκληρώσαμε την υλοποίηση του Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 μέσα σε μία εβδομάδα. Χάρη στην τεχνολογία και το διαδίκτυο εκπαιδεύτηκε όλο το προσωπικό με την χρήση video και άλλων τεχνολογικών μέσων.”

Υπ.Διαχ.Ποιότ., Μ.Δ., Οδοντι/κά

” Η τεχνολογία στο πλευρό του ανθρώπου, με τη χρήση του διαδικτύου εγκαταστήσαμε Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στην εταιρεία μας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2016. Όλες οι φόρμες που είχαμε στο χαρτί μεταφέρθηκαν στο διαδικτυακό σύννεφο και σήμερα μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε από τους υπολογιστές μας, τα tablets και τα κινητά μας τηλέφωνα. Εύκολα, γρήγορα και οικολογικά. Άψογο! ”

Ιδ. εταιρ, Β.Μ., ψυκτικά μηχ/τα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Προτύπων, Οδηγιών και των Κανονισμών

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ