Ανίχνευση Πολιτικών, Καταναλωτικών & Κοινωνικών Τάσεων2019-08-04T13:30:34+02:00

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

 Η λειτουργία του είναι αντικειμενική και αδιάβλητη. Γίνεται χρήση εξελιγμένων αλγόριθμων και τεχνητής νοημοσύνης για την συγκέντρωση στοιχείων μέσα από τα social media, τα ειδησεογραφικά ιστολόγια και τα forum.

 Συγκεντρώνουμε, σε πραγματικό χρόνο, όλες τις αναφορές που γίνονται σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, blogs, forums, Twitter, Facebook, Instagram, άλλα social media καθώς και σε περιγραφές και σχόλια από το YouTube, το Vimeo, το Rutube, το DailyMotion, το Metacafe και άλλα. Εξάγονται χρήσιμες πληροφορίες για εσάς ή τα προϊόντα με τις υπηρεσίες σας μέσα από τις αναφορές, κείμενα, ενώ η ανάλυση συναισθήματος χαρακτηρίζει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο τις αναφορές ως θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες.

 Με τον τρόπο αυτό τροποποιείτε, προσαρμόζετε και βελτιστοποιείτε την καμπάνια σας σύμφωνα με την άποψη των πολιτών-καταναλωτών!

 Η ανίχνευση και προώθηση πολιτικών, κοινωνικών και καταναλωτικών τάσεων μέσα από το διαδίκτυο και την ιστοσελίδα www.sbbcnews.com, σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τη δική σας πολιτική και επιχειρηματική δράση μέσα από εφαρμογές νέων και σύγχρονων τεχνολογιών.

 Έχουμε τη δυνατότητα διάδοσης ενός πολιτικού, κοινωνικού ή καταναλωτικού μηνύματος από πολλούς προς πολλούς, σε αντίθεση με τον μέχρι τώρα γνωστό τρόπο, από έναν σε πολλούς, όπως κάνουν τα γνωστά ΜΜΕ (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδα).
 Με τον τρόπο αυτό η διαδραστική σχέση όλων των νέων μέσων, άρθρα, quiz ερωτήσεων, διαδικτυακά παιχνίδια, web radio, web tv, smart tv και άλλα social media, μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να διαμορφωθεί μια (νέα) πολιτική, κοινωνική ή καταναλωτική θέση.

 Όλα τα νέα social media, σε συνδυασμό με το σύνολο των δικών μας ιστολογίων, μας δίνουν τη δυνατότητα να στοχεύουμε για εσάς σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και κοινωνικές ομάδες, σε όλες τις χώρες και όλες τις γλώσσες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ